Увага! З 14 по 19 листопада в інтернет-магазині "РОЗПРОДАЖ РОКУ": найнижчі ціни на всі дорослі вишиванки та сукні за весь рік! Поспішайте купити і повідомити друзям!

Вишиванки для гурту “Сестри Тельнюк”

10.06.2011

Вишиванка.Нет

“Сестри Тельнюк” – відома українська група.

українська вишиванка, вишивка схеми, вишиванка жіноча сорочка, чоловіча, фото, купити, дитяча, купити, викрійка, Київ, фото, на замовлення, хрестиком, гладдю, вишивка, вишита сорочка, сорочка вишиванка, українські вишиванки

На замовлення сайтом "Вишиванка.Нет". виготовлено дві сорочки ручної роботи з логотипом “Сестер Тельнюк”: жіноча – для однієї з сестер, Галі Тельнюк і чоловіча – для директора проекту, Назара Стригуна. На обох сорочках логотип вписаний в візерунок на передній частині сорочці і окремо вишитий на спині. Чоловіча сорочка на прохання замовника виготовлення з рукавом ¾ довжини.

українська вишиванка, вишивка схеми, вишиванка жіноча сорочка, чоловіча, фото, купити, дитяча, купити, викрійка, Київ, фото, на замовлення, хрестиком, гладдю, вишивка, вишита сорочка, сорочка вишиванка, українські вишиванкиукраїнська вишиванка, вишивка схеми, вишиванка жіноча сорочка, чоловіча, фото, купити, дитяча, купити, викрійка, Київ, фото, на замовлення, хрестиком, гладдю, вишивка, вишита сорочка, сорочка вишиванка, українські вишиванки

українська вишиванка, вишивка схеми, вишиванка жіноча сорочка, чоловіча, фото, купити, дитяча, купити, викрійка, Київ, фото, на замовлення, хрестиком, гладдю, вишивка, вишита сорочка, сорочка вишиванка, українські вишиванкиукраїнська вишиванка, вишивка схеми, вишиванка жіноча сорочка, чоловіча, фото, купити, дитяча, купити, викрійка, Київ, фото, на замовлення, хрестиком, гладдю, вишивка, вишита сорочка, сорочка вишиванка, українські вишиванки

українська вишиванка, вишивка схеми, вишиванка жіноча сорочка, чоловіча, фото, купити, дитяча, купити, викрійка, Київ, фото, на замовлення, хрестиком, гладдю, вишивка, вишита сорочка, сорочка вишиванка, українські вишиванкиукраїнська вишиванка, вишивка схеми, вишиванка жіноча сорочка, чоловіча, фото, купити, дитяча, купити, викрійка, Київ, фото, на замовлення, хрестиком, гладдю, вишивка, вишита сорочка, сорочка вишиванка, українські вишиванки

Дивіться також: Чоловічі вишиванки, Жіночі вишиванки

Сайт гурту: http://www.telnyuk.info
Дует сестер Тельнюк створений в 1986 році. Є лауреатами фестивалю “Червона Рута” 1989 та 1991 років, премії ім. Василя Стуса (1998) за збереження та пропаганду української культури. У 2009 році Галі та Лесі Тельнюк було присвоєно звання заслужені артистки України. Музиканти, які працюють з дуетом: Олег Путятін, Роман Суржа, Іван Небесний, Микола Томасишин. Звукорежисер: Костянтин Костенко.
Дискографія
1991 — Мить Кобза
1994 — Галя і Леся Комора
1998 — Тиша і грім Оберіг ХХІ
2000 — Live in Canada Оберіг ХХІ
2001 — У. Б. Н.: пісні з вистави Атлантік
2003 — Жар-птиці Атлантік
2005 — Вибране 2CD Атлантік
2007 — Жовта кульбаба Comp Music Ltd.
2008 — НАЗАВЖДИ: Богдан-Ігор Антонич СПД Мельничук
2010 — ТЕЛЬНЮК: Rehearsal DVD Comp Music Ltd.
2010 — СОНМО Comp Music Ltd.
2010 — Моє серце в верховині інтернет реліз
2010 — ІНКРУСТАЦІЇ: пісні з вистави інтернет реліз