(Вишиванки)

Його відшукує молода дизайнерка Юлія Магдич. Їй усього 30, однак етнічний одяг, який вона створює під брендом «Yuliya Magdych», відомий у всьому світі. Нещодавно майстриня презентувала свої творіння у Сполучених Штатах Америки. Окрім власне сорочок, вона виготовляє хустки, сумки й весільні сукні. В українській столиці Юлія має магазин, та її одяг з мотивами народної вишивки продається далеко за межами Києва — тепер їх полюбили і заокеанські американські модники

Купить вышиванку
Вишиване вбрання від Юлії Магдич має високу місію й відповідну ціну: найдорожча модель вартує майже дві тисячі доларів, за найдешевше вишите плаття слід віддати понад 700 доларів. Майстриня акцентує і на філософії свого одягу:
– Моя найважливіша місія — створювати одяг незалежно від часу, моди й трендів, відшукуючи й переосмислюючи ДНК української вишивки, – пояснює жінка.
Вона досить швидко знайшла свій шлях, своє покликання і свою нішу. Юлія народилася у Львові, здобула фах юриста та перекладача з французької. Уже тоді, студенткою, вона зацікавилася модою. Уже невдовзі ставала «модною іконою» за версією глянцевих журналів, писала блоги про моду, була журналісткою та заснувала благодійний фонд. Поза тим, встигла здобути розряд із шахів.

Вышиванка купить
Свою пристрасть до моди Юлія Магдич зуміла перетворити на власну творчу бізнесову справу. На своєму дебютному показі під час модних тижнів дизайнерка представила колекцію, що звалася «Litopys». Її центральним образом стала жінка-воїн, прототипом якої в свою чергу стала княгиня Ольга. Юлія Магдич продемонструвала стиль сучасної жінки: амазонки, ніжної, але разом із тим і сильної. Із вишивкою вона поєднала шовк, оксамит та хутро. Можна було побачити, як органічно компонуються українські орнаменти зі східними силуетами.
Тоді її показом відвідало чимало знаменитостей, серед яких – Злата Огневич, Ольга Полякова, Олександра Червоненко тощо. Серед прихильниць творчості Юлії Магдич – відомі українки Катерина Осадча, Тіна Кароль. Вишитий одяг авторства майстрині полюбляють редакторки модних журналів, фешн-блогерки, східні принцеси й дружини арабських шейхів – так українські вишиванки розходяться по Франції, Німеччині, Ізраїлі, Японії, Монако, Об'єднаних Арабських Еміратах, Саудівській Аравії та інших куточках світу.

Купить вышиванки
Новим кроком для дизайнерки було представлення свого вбрання у лондонському універмазі Selfredges — поруч із одягом всесвітньо знаних кутюр'є. Утім, найкраще вишите вбрання українки виглядає на батьківщині.

Вишиванка.Нет